Буковина: на Сокирянщині міліціонери викрили неповнолітнього, котрий обкрадав односельчан

Буковина: на Сокирянщині міліціонери викрили неповнолітнього, котрий обкрадав односельчан

16.10.14 17:30 0 702
Співробітники районного відділу міліції знайшли 17-річного мешканця села Сербичани, який з початку місяця встиг скоїти декілька крадіжок майна місцевих жителів.

Зокрема, у 36-річного мешканця села юнак поцупив із автомобіля 250 доларів США та 50 польських злотих. З гаражу 33-річного односельчанина викрав 5 каністр дизельного палива, загальною вартістю 1860 гривень. До речі до останнього потерпілого зловмисник «навідувався» двічі.

Як розповів заступник начальника Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області Олександр Кримінський, неповнолітній вдень, під різними приводами заходив до господарів, придивлявся як можна потрапити до приміщень. А вже пізно ввечері повертався та крав майно. За викрадені гроші хлопець придбав мотоцикл. Наразі є докази причетності зловмисника до скоєння трьох крадіжок. Перевірка триває, так як є достатньо підстав вважати, що юнак міг скоїти інші аналогічні злочини.

За даними фактами відкритті кримінальні провадження, передбачені ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ