Буковинець не знайшов ноутбук після святкування свого Дня народження

Буковинець не знайшов ноутбук після святкування свого Дня народження

16.10.14 17:13 0 782
До Шевченківського райвідділу міліції звернувся 19-річний чернівчанин, повідомивши про викрадення із його квартири ноутбуку, вартістю більше 6 тисяч гривень.

Виявилось, що зловмисник заволодів ноутбуком, перебуваючи в квартирі потерпілого, під час святкування його дня народження. Працівники райвідділу розпрацьовували опитали хлопця. Як виявилося, був на «гулянці» непроханий гість. Чуття не підвело оперативників і вони вийшли на слід зловмисника. Ним дійсно виявився 23-річний мешканець міста Чернівців, який опинився на святкуванні випадково, без запрошення.

Встановлено, що юнак раніше не судимий. Він поцупив ноутбук вночі та заховав його, аби до ранку ніхто з присутніх в квартирі не вияв «зникнення».

Пізніше зловмисник продав ноутбук та розпорядився грішми на власний розсуд. Однак, правоохоронці виявили та вилучили майно в якості речового доказу. В подальшому цінну річ повернуть власнику.

За даним фактом правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Близько 400 маленьких ...
Наступна новина: Вирішують питання погашення ...

КОМЕНТАРІ