Хмельниччина: Олександр Симчишин вручив нагороди

Хмельниччина: Олександр Симчишин вручив нагороди "Мати-героїня"

17.10.14 14:24 0 706
З важливою місією 15 жовтня завітав на Славутчину перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.

Цього дня в приміщенні райдержадміністрації відбулося урочисте вручення державних нагород жінкам Славутчини, Полонщини, Шепетівщини, а також міста Нетішин. Указом Президента України їм присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

Посвідчення та нагорода «Мати-героїня» присвоюється жінкам за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Олександр Сергійович в своєму вітальному слові подякував присутнім жінкам за материнську самовідданість та невичерпну любов, народження і виховання гідних синів та дочок нашої славної України. Посадовець побажав матерям-героїням довгих років життя, міцного здоров'я, благополуччя та родинного затишку.

Після теплих слів та привітань розпочалася церемонія вручення посвідчень та нагрудних знаків «Мати-героїня» 35-ти матерям, удостоєних почесного звання.

По завершенні офіційної частини свята для кожної мами та усіх присутніх лунали музичні привітання від артистів районного будинку культури.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ