Чернівецька область: на пожежі загинув чоловік

Чернівецька область: на пожежі загинув чоловік

17.10.14 18:08 0 679
16 жовтня о 00:57 на спецлінію 101 смт. Кельменці надійшло повідомлення про те, що в селі Іванівці Кельменецького району в господарській будівлі місцевого мешканця виникла пожежа. Повідомлення надійшло від сусідів, які помітили пожежу вже тоді, коли вогонь поширився по всій будівлі. За місцем виклику було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 10 смт. Кельменці. Рятувальникам повідомили, що всередині будівлі може знаходитися домовласник, чоловік 1956 року народження. Бійці ДСНС, використовуючи апарати захисту органів дихання, відразу зайшли в будівлю, проте через запізніле повідомлення про пожежу допомогти людині вже не було змоги. Вогнеборці за короткий проміжок часу локалізували пожежу, а в подальшому ліквідували її, що дозволило врятувати від знищення поруч розташований житловий будинок. Вогнем знищено покриття та перекриття господарської будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередньою причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння самим домовласником.

У селі Банилів Підгірний Сторожинецького району сталося загорання копиць сіна на території домогосподарства місцевого мешканця. Рятувальники міста Сторожинець та місцева пожежна охорона села Банилів Підгірний, які були направлені на місце події, ліквідували пожежу. Оперативні дії рятувальників дозволили не допустити розповсюдження вогню, завдяки чому вдалося врятувати від знищення поруч розташовану господарську будівлю. Полум’ям знищено 5 тонн сіна. Постраждалих немає.

Ще одна господарська будівля горіла в селі Суховерхів Кіцманського району. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки місцевому населенню вдалося ліквідували пожежу на початковій стадії горіння. Загиблих та травмованих немає.

З початку року у Чернівецькій області необережне поводження з вогнем під час куріння призвело до виникнення 106 пожеж та загибелі 10 буковинців. Всього ж на території краю сталося 512 пожеж, на яких передчасно обірвалося життя 21 людини.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до людей: дотримуйтеся правил безпеки! Пам’ятайте, що найчастіше люди гинуть через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. Цінуйте ваше життя та здоров’я. та пам’ятайте, що пожежі легше запобігти, ніж потім ліквідувати її наслідки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: На Львівщині серед ...

КОМЕНТАРІ