На Вінничині міліціонери затримали злодія, який обікрав п'ятьох оратівчан

На Вінничині міліціонери затримали злодія, який обікрав п'ятьох оратівчан

17.10.14 09:21 0 751
Працівники міліції затримали 32-річного мешканця Київщини, який за одну ніч обікрав п'ятьох мешканців одного з сіл району. Приїхавши в село, чоловік «перевірив» підсобні приміщення селян та викрав звідти електроінструменти.

Майже одночасно до міліціонерів звернулись п'ятеро мешканців села Скоморошки з заявами про викрадення цінних речей з території їх домогосподарств. З підсобних приміщень заявників зникли велосипед, різні електроінструменти, електрозварювальний апарат, бензопила, бензокоса та мобільний телефон.

Пошуки зловмисника тривали недовго, і вже за декілька годин міліціонери встановили та затримали раніше судимого мешканця Київської області, який покращував своє матеріальне становище за чужий рахунок.

За словами в.о. начальника Оратівського райвідділу міліції Віталія Гецка, на одній з вулиць села працівники міліції помітили підозрілого чоловіка, який ніс велику валізу. Під час особистого огляду в нього було вилучено частину викрадених речей.

Як з'ясувалось, у пошуках наживи чоловік вночі безперешкодно заходив на території домогосподарств потерпілих та брав усе, що «погано» лежало. Незабаром зловмисник розповів, де заховав решту здобичі.

Наразі правоохоронці перевіряють його на причетність до інших крадіжок на території області.

За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито п'ять кримінальних проваджень за ознаками ч. 3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув'язненням від 3 до 6 років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ