Керівництво УМВС провело робочу зустріч з головами окружних виборчих комісій Вінниччини

Керівництво УМВС провело робочу зустріч з головами окружних виборчих комісій Вінниччини

17.10.14 14:03 0 719
Охорона приміщень, у яких працюватимуть виборчі комісії, доставка бюлетенів, зберігання виборчої документації та забезпечення охорони громадського порядку під час виборчого процесу – ось головні питання, які обговорили учасники наради.

Увага учасників зустрічі була зосереджена на питаннях підготовки до проведення позачергових виборів до Верховної Ради України та унеможливленні зриву виборчого процесу.

За словами керівника міліції Вінниччини Ігоря Моренця, основне завдання, яке стоїть перед правоохоронцями - забезпечити безпеку громадян під час голосування.

- Ми розуміємо, що буде нелегко та можуть бути провокації, але ми готові до цього, - зазначив Ігор Моренець. - Під час виборів кожну дільницю охоронятимуть міліціонери, крім того будуть створені резервні групи, які, у разі необхідності, виїжджатимуть на дільниці. Також в охороні громадського порядку будуть задіяні члени громадських формувань.

Керівники окружних виборчих комісій озвучили проблеми, наявні на дільницях, які міліціонери пообіцяли вирішити в рамках своєї компетенції.

Для координації дій правоохоронців, які задіяні на охорону громадського порядку на виборчих дільницях під час проведення виборів народних депутатів в обласному управлінні міліції створено оперативний штаб.

У всіх округах працівники міліції співпрацюють з членами комісій задля того, щоб провести вибори з дотриманням усіх вимог законодавства.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: пішохід та ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ