“НІКО-Ветеран Лучеськ” виграла Кубок міста Луцька з футболу серед аматорських команд

“НІКО-Ветеран Лучеськ” виграла Кубок міста Луцька з футболу серед аматорських команд

17.10.14 08:27 0 698
На стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся фінальний матч Кубка міста Луцька з футболу серед аматорських команд сезону 2014 року. Організатором змагань є комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з Федерацією футболу міста Луцька.

У фінальному матчі зійшлися команди “НІКО Ветеран-Лучеськ” і “Марадо”.

На шляху до фіналу Кубка міста “НІКО-Ветеран Лучеськ” переміг в чвертьфіналі команду “ДЮСШ №2- ЛТСМ № 536” з рахунком 4:2. В півфіналі ветеранівці здолали команду 40-го кварталу з рахунком 4:1.

У свою чергу, команда “Марадо” згідно жереба розпочала боротьбу за Кубок з чвертьфіналу з командою “Бренд-груп” і впевнено перемогла з рахунком 3:0.У півфіналі марадівці зіграли в основний час у нічию з командою “Магніт”, а у серії післяматчевих пенальті здобула перемогу з рахунком 3:1.

На фінальний матч Кубка міста Луцька з футболу серед аматорських команд сезону 2014 року завітав й міський голова Микола Романюк. Він разом з іншими вболівальниками з зацікавленням спостерігав за грою.

Матч видався дуже напруженим та результативним. У першому таймі на футбольному полі домінувала команда “Марадо”. Вони активно атакували, і їхні старання не залишилися марними. На 30 хвилині після швидкої атаки забив гол Володимир Журибіда. І рахунок у матчі став 1:0 на користь “Марадо”.

У другому таймі ініціативу у грі перехопили футболісти “НІКО Ветеран-Лучеськ”. Команда притиснули суперників до своїх воріт. Результатом цього став гол у виконанні Костянтина Кузьмича, який він забив у ворота “Марадо” на 46 хвилині матчу.

Після пропущеного м'яча гравці “Марадо” дещо активізували свої дії в атаці, однак, вони не принесли результату.

Футболісти “НІКО Ветеран-Лучеськ” продовжували тиснути на ворота суперників. Активні дії в атаці принесли свої результати у вигляді двох забитих м'ячів у виконанні Андрія Кальчика та Костянтина Кузьмича, які відзначилися на 53 та 69 хвилинах матчу відповідно.

Фінальний свисток судді зафіксував перемогу команди “НІКО Ветеран-Лучеськ” над “Марадо” з рахунком 3:1.

Кубки, дипломи та медалі переможці та призери отримали з рук міського голови Миколи Романюка та голови комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Юрія Волинця.

Крім того, за результатами гри було визначено й кращих гравців матчу. Так, у команді “НІКО Ветеран-Лучеськ” ним став Леонід Чабан, а у команді “Марадо” - Володимир Журибіда.

Звертаючись до учасників змагань, міський голова Микола Романюк подякував командам за цікаву гру. Він привітав з перемогою команду “НІКО Ветеран-Лучеськ”. “Хочу вам подякувати за вашу життєву активність. Мені сказали, що середній вік команди 38 років. Ви показуєте молоді приклад, що треба займатися спортом, тим видом, який подобається. Футбол є футбол. Це гра мільйонів. Обидві команди показали жагу до перемоги. Дякую за це”, - сказав міський голова.

Також він побажав гравцям здоров'я, удачі та нових перемог на футбольному полі.

На завершення гравці команди разом з міським головою Миколою Романюком зробили спільне фото на пам'ять.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ