Волинська область: вогнеборці тренувались гасити пожежу на підшипниковому заводі (фото, відео)

Волинська область: вогнеборці тренувались гасити пожежу на підшипниковому заводі (фото, відео)

17.10.14 13:02 0 663
15 жовтня в Луцьку на території найбільшого в Західній Україні промислового підприємства з виготовлення підшипників АТ “SKF Україна” працівники Луцького гарнізону УДСНС України у Волинській області провели планові тактико-спеціальні навчання, метою яких стало відпрацювання дій обслуговуючого персоналу підприємства та пожежно-рятувальних підрозділів під час пожежі.

За тактичним задумом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки при виконанні зварювальних робіт технологічного обладнання, в цеху з виготовлення підшипників виникла пожежа у масляній ванні місткістю 200 м3.

За сигналом тривоги працівники адміністрації об'єкту за допомогою гучномовної системи оповіщення організували евакуацію працюючого персоналу в безпечну зону, а до боротьби з умовним лихом приступила пожежна команда добровільної пожежної дружини заводу.

За декілька хвилин до місця події прибули чергові варти з усіх пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька. Всього на місці умовної пожежі було зосереджено 9 одиниць спеціальної пожежної техніки та 39 чоловік особового складу. Створено оперативний штаб, до складу якого увійшли працівники адміністрації підприємства, оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Волинській області та комунальних служб міста.

Рятувальники в складі ланок газодимозахисної служби подали на гасіння палаючого масла пінні стволи, а також водяні струмені на охолодження сусідніх ємностей з мастилом та технологічного обладнання. У результаті злагоджених дій пожежу вдалося ліквідувати.

У випадку реальної загрози рятувальники завдяки таким навчанням у найкоротші строки приборкають пожежу.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині працівники ...

КОМЕНТАРІ