На Волині наряд ДСО затримав кримчанина, який пограбував місцеву жительку

На Волині наряд ДСО затримав кримчанина, який пограбував місцеву жительку

17.10.14 08:56 0 699
Тепер спритнику загрожує тюремне ув'язнення.

Група затримання спеціального взводу Державної служби охорони затримала жителя АР Крим, який вирвав сумочку у 30-річної лучанки та втік.

Інформація про грабіж надійшла на телефон 102 о 20:50 від самої потерпілої. До місця пригоди терміново було направлено наряди міліції.

Найближче до місця події опинився працівники Державної служби охорони при УМВС України у Волинської області, який уже за лічені хвилини з'ясовував у потерпілої та свідків будь-яку інформацію про зловмисника. Запросивши жінку і свідка до службового авто, правоохоронці вирушили на пошуки правопорушника. Тож невдовзі свідок впізнав в одному з громадян грабіжника.

Побачивши міліцейське авто, спритник спробував «накивати п'ятами». Але за лічені хвилини правоохоронець наздогнав і затримав втікача. А згодом під час огляду території за маршрутом переслідування затриманого міліціонери знайшли сумку потерпілої.

Затриманим виявився 18-річний кримчанин. За фактом пограбування розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тепер молодику доведеться відповісти перед законом.

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ