У Луцьку відбулася благодійна акція з нагоди Всесвітнього дня боротьби з діабетом

У Луцьку відбулася благодійна акція з нагоди Всесвітнього дня боротьби з діабетом

17.10.14 10:47 0 679
У Палаці культури міста Луцька відбулася благодійна акція з нагоди Всесвітнього дня боротьби з діабетом. ЇЇ ініціювала спілка діабетиків Волині. У заході взяли участь секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко, депутат міської ради Валерій Бондарук, начальник управління охорони здоров'я Федір Кошель.

В рамках акції відбулася презентація ефективних препаратів від цієї недуги та обід для хворих. Окрім того, лікарі КЗ “Луцький центр медико-санітарної допомоги №2” проводили лучанам вимірювання вмісту цукру у крові.

Голова спілки діабетиків Волині Микола Ткачук виступив з доповіддю, у якій проаналізував діяльність спілки.

Сергій Григоренко у своєму виступі, запевнив присутніх, що міська влада докладає максимум зусиль, щоб допомогти хворим на діабет. Зокрема, за ініціативи міської ради двічі з обласного бюджету було виділено для лікування хворих на діабет по 300 тисяч гривень. Для участі у сьогоднішній акції додатково з міського бюджету було виділено 25 тисяч гривень. Він побажав людям, яких об'єднала спільна проблема, міцного здоров'я, терпіння, щоб Бог їх оберігав. Після завершення благодійної акції присутнім у залі хворим на діабет безоплатно вручили вітаміни.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Естафету пам'яті ...
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ