Волинська область: у Луцьку кожна дитина може відчути себе справжнім рятувальником

Волинська область: у Луцьку кожна дитина може відчути себе справжнім рятувальником

17.10.14 18:56 0 716
На Волині в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності проводяться теоретичні та практичні заняття з навчання правил безпеки підростаючого покоління.

Так, 16 жовтня до рятувальників на екскурсію у частину спеціальної пожежної техніки міста Луцька завітали маленькі сонечка – вихованці дошкільного закладу «Сонечко».

Захід відбувся у формі незвичного, але водночас надзвичайно цікавого та насиченого подіями, уроку. Гасіння умовного займання, вилучення потерпілого з автомобільної пастки за допомогою демонстрації спецінструментів, підйом пожежного автомобіля вагою до 10 тонн за допомогою спеціальної пневмоподушки тощо.

Окрім цього, у парі зі справжнім рятувальником, кожен охочий зумів подати водяні струмені на приборкання умовної пожежі.

Після демонстрації можливостей пожежно-рятувальної служби, працівники ДСНС поцікавились у діток номером телефону, за яким можна отримати допомогу у надзвичайній ситуації. Наймолодші лучани вразили знаннями – вони хором відповіли: «Номер Служби Порятунку «101»!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ