У Волинській області у Камінь-Каширському районі обмежили проведення культурно-масових заходів

У Волинській області у Камінь-Каширському районі обмежили проведення культурно-масових заходів

17.10.14 18:05 0 643
Працівники Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області завітали до будинку культури в районному центрі, аби поспілкуватися з керівниками розважальних закладів. Метою зустрічі було доведення до відома громади рішення міської ради «Про обмеження щодо проведення масових заходів культурного, спортивного та іншого характеру з концертно-розважальним супроводом в Камінь-Каширському районі».

- На Сході держави іде справжня війна. Щодня уся Україна здригається від страшних повідомлень про травмування та загибель українських вояків, які віддають своє здоров'я і життя у боротьбі з російськими найманцями. Вони захищають не тільки Донбас, а захищають кожного з нас. А тому до періоду нормалізації ситуації та відновлення стабільної життєдіяльності в державі міська рада прийняла рішення обмежити та за можливості відмінити на території району проведення організаційно-масових заходів із концертно-розважальним супроводом культурного, спортивного та іншого характеру, - звернувся до присутніх старший дільничний інспектор міліції Вадим Антонюк.

Інспектор із режиму секретності райвідділу міліції Ольга Ліпич розповіла присутнім про адміністративну та кримінальну відповідальність, яка може настати за порушення режиму роботи, а також за виявлення та приховування фактів розпивання спиртних напоїв неповнолітніми та малолітніми в приміщеннях розважальних закладів та поблизу них.

У ході наради працівники міліції порадили керівникам будинків культури встановити в приміщеннях відеокамери з метою фіксації правопорушень, які вчиняються на території закладів.

Надія ТОРОКАНЕЦЬ,

Камінь-Каширський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудуться ...
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ