У Волинській області зухвалого автокрадія заступник начальника ковельського міськвідділу міліції затримав "на гарячому"

У Волинській області зухвалого автокрадія заступник начальника ковельського міськвідділу міліції затримав "на гарячому"

17.10.14 16:15 0 660
Помітивши сторонніх осіб злодій, прихопивши із собою гаманець власника транспортного засобу, намагався втекти.

До ковельського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідомий чоловік проник у салон його автомобіля.

Як встановили представники слідчо-оперативної групи на одній із вулиць міста спритник намагався незаконно заволодіти автомобілем. Однак помітивши, що до транспортного засобу хтось наближається, забрав гаманець власника, у якому було 720 євро, та кинувся втікати. На заваді йому став заступник начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Василь Бучинський:

– Згодом під час огляду у молодика вилучили викрадені речі та електронний пристрій для сканування сигналізації та відкриття автомобілів. Нині 30-літній житель Одеси затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання міськвідділу міліції. Варто відзначити, що чоловік раніше вже мав проблеми із Законом.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 289 (Замах на незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Житомирська область: за ...

КОМЕНТАРІ