Житомирщина: на Любарщині правоохоронці готуються до забезпечення охорони громадського порядку під час виборів

Житомирщина: на Любарщині правоохоронці готуються до забезпечення охорони громадського порядку під час виборів

17.10.14 09:43 0 772
13 жовтня відбулася зустріч керівника міліції Любарського району Михайла Сороки з членами громадських формувань. На порядку денному – об'єднання зусиль у забезпеченні правопорядку у районі під час виборчого процесу та безпосередньо у день виборів.

Засідання проходило у Любарському райвідділі міліції, куди на зустріч з правоохоронцями прибули представники громадських формувань з усього району.

– Нині триває активна підготовка щодо організації належної охорони громадського порядку безпосередньо напередодні та у день голосування за обранців до Верховної Ради України, - звернувся до присутніх керівник міліційного райвідділку Михайло Сорока. – Тож нині актуальним є питання залучення добровільних помічників міліції до забезпечення правопорядку на виборчих дільницях.

У ході засідання членам громадських формувань правоохоронці роз'яснили встановлений у відповідності до вимог чинного законодавства алгоритм дій, а також вручили громадським помічникам витяги відповідних нормативно-правових документів та методичні рекомендації, що стосуються участі громадян в охороні громадського порядку.

Слід зазначити, що громадські формування з охорони громадського порядку Любарщини, а їх у районі 26, завжди займали активну позицію і мають значний досвід у співпраці з правоохоронцями. Відтак, така злагоджена взаємодія має стати запорукою спокійного перебігу виборчого процесу у районі.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Любарського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ