Житомирські правоохоронці з'ясовують походження сумнівної курильної суміші

Житомирські правоохоронці з'ясовують походження сумнівної курильної суміші

17.10.14 16:57 0 695
Про те, що в обласному центрі здійснюють продаж підозрілої рослинної маси, правоохоронцям повідомив 23-річний місцевий житель. Він звернувся до міліції, зрозумівши, що міг вжити небезпечну речовину.

10 жовтня до працівників міліції звернувся чоловік, який розповів, що кілька годин тому придбав поблизу одного з торгівельних закладів міста так звану курильну суміш, яку йому розрекламував продавець. Вдома, розглянувши уважно свою покупку, чоловік зрозумів, що подрібнена маса не схожа на звичний тютюн та вирішив, що вживання невідомої речовини може закінчитися неприємностями.

Відтак близько 150 г рослинної суміші, яку видав міліціонерам заявник, було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють джерела надходження зазначеної суміші.

Тим часом тривають заходи щодо попередження розповсюдження серед населення сумнівних і небезпечних рослинних міксів для куріння. Міліція звертається до жителів області: якщо вам відомі місця можливої реалізації курильних сумішей на Житомирщині, повідомте про це за номерами телефонів (0412) 40-74-80, 40-75-05, 096 705 7050 або 102. Також інформацію можна надіслати на електронну пошту по e-mail: ztcgzumvs@ukr.net Конфіденційність гарантується.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Тернополі пропонують ...

КОМЕНТАРІ