Житомирщина: на Черняхівщині прощатимуться з героєм-військовослужбовцем

Житомирщина: на Черняхівщині прощатимуться з героєм-військовослужбовцем

17.10.14 12:43 0 739
Збройний конфлікт на сході України продовжує забирати кращих синів України та Житомирщини зокрема. 17 жовтня у селі Городище Черняхівського району проведуть в останню путь 20-річного учасника антитерористичної операції, рядового 51-ї окремої механізованої бригади міста Володимира-Волинського, військовослужбовця з в/ч А-2331 Михайла Рибака. Церемонія прощання розпочнеться об 11:00 на місцевому кладовищі, де й поховають героя.

Після довгих місяців боротьби за життя 14 жовтня наш земляк помер в Одесі, у військово-медичному клінічному центрі Південного регіону, де проходив лікування.

Так, 22 травня цьогоріч у бою під містом Волноваха Донецької області Михайло отримав важкі поранення. Лікарі, зокрема, діагностували постгіпоксичну енцефалопатію, набряк головного мозку. Довгий час у хлопця була мозкова кома І-ІІ ступеня. Крім того, військовослужбовець отримав важку травму внаслідок наскрізного вогнепального кульового поранення променевої кістки лівого передпліччя. Йому було зроблено складну операцію з закритої репозиції уламків променевої кістки. Увесь цей час стан бійця залишався стабільно важким.

Михайло Володимирович Рибак народився 10 липня 1994 року у селі Городище Черняхівського району. У 2009 році, закінчивши дев'ять класів Забрідської загальноосвітньої школи, вступив до Житомирського ПТУ № 6, де здобув професію водія-автослюсаря. 2010-го року був призваний на строкову службу до Збройних Сил України. У 2013-му році Михайло демобілізувався, але за декілька місяців, у квітні 2014-го, юнак знову повернувся до війська – за мобілізацією.

У військового залишилися батьки та менша сестра, котрі наразі проживають у селі Городище Черняхівського району.

Висловлюємо співчуття родині військовослужбовця, полеглого за незалежність України.

Герої не вмирають!

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліцейська профспілка ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ