Житомирщина: мати загиблого військового отримала орден свого сина «За мужність» ІІІ ступеня

Житомирщина: мати загиблого військового отримала орден свого сина «За мужність» ІІІ ступеня

17.10.14 14:14 0 653
Під час візиту в Оруцький район 15 жовтня голова облдержадміністрації Сергій Машковський передав матері загиблого в зоні проведення антитерористичної операції військовослужбовця Ігоря Ващука нагороду її сина.

Президент України Петро Порошенко нагородив посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня нашого земляка з Овруча – Ігоря Олександровича Ващука. Він народився 19 червня 1994 року. Захищаючи Батьківщину, хлопець героїчно загинув на сході України.

Сергій Машковський особисто зустрівся з мамою військовослужбовця Ніною Адамівною Ващук. Він зазначив: «Дякую за те, що Ви виховали героя, який гідно виконав свій громадянський обов'язок. Розумію, що це важка втрата і велике горе. Зі свого боку, як голова облдержадміністрації обіцяю Вам свою підтримку та сприяння у вирішенні будь-яких питань. Прошу у разі необхідності звертатися до мене особисто. Низько вклоняюся перед Вами і розумію, що із загибеллю сина неможливо змиритися. Ви маєте жити заради своєї доньки і пишатися мужністю сина, який ціною власного життя відстоював мирне майбутнє для кожного із нас».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ