В Закарпатській області у Мукачеві працівники ДАІ разом із журналістами виловлювали недобросовісних водіїв

В Закарпатській області у Мукачеві працівники ДАІ разом із журналістами виловлювали недобросовісних водіїв

17.10.14 12:40 0 821
Рейд Мукачевом працівників Державтоінспекції спільно з журналістами вкотре наголосив на проблемі паркування центральними вулицями міста. Протягом трьох днів правоохоронці попереджатимуть та штрафуватимуть недобросовісних водіїв.

Зупинка і стоянка автомобілів у центральній частині Мукачева – питання, на яке особливо гостро реагують і водії, і пішоходи. Профілактичні рейди з ініціативи керівництва міського відділу та начальника відділення ДАІ проводяться постійно, однак ні штрафами, ні попередженнями допоки цю проблему не вдалось викорінити.

От і тепер правоохоронці відділення ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району разом з приданими силами відпрацьовували чотири напрямки: пл.Миру – вул.Я.Мудрого, вул.К.Беляєва – вул.Валенберга, вул.І.Зріні-вул.Пушкіна та вулицю Возз`єднання.

- Всі ці напрямки практично щодня завантажені транспортом, - розповідає начальник відділення ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району Іван Матіко. - Незважаючи на паркувальні майданчики в центральній частині міста, водії все одно залишають автомобілі під заборонними знаками, на пішохідних переходах, тротуарах.

Як розповідають працівники ДАІ, їм часто доводиться чекати водія-порушника біля автомобіля 1-2 години, щоб притягнути його до відповідальності за порушення правил зупинки. Враховуючи те, що законодавчо не визначено примусової евакуації транспорту за порушення правил дорожнього руху чи накладення фіксаторів, які ефективно викорінювали згадану проблему ще кілька років тому, зазначені заходи до нинішніх водіїв-порушників не вживаються.

Рейд з виявлення фактів стихійного паркування автотранспорту у центральній частині м.Мукачева триватиме три дні. За цей період часу, сподіваються правоохоронці, водії стануть більш свідомими та ввічливими.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліцейська профспілка ...

КОМЕНТАРІ