В Закарпатській області правоохоронці Мукачева вилучили у місцевих жителів наркотики

В Закарпатській області правоохоронці Мукачева вилучили у місцевих жителів наркотики

17.10.14 13:20 0 678
Під час санкціонованого обшуку працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків виявили у двох мукачівців наркотичні суміші.

На підставі ухвали суду мукачівські правоохоронці провели обшук у будинку 44-річного мешканця Мукачева. У приватному помешканні, де чоловік проживає разом з матір”ю, міліціонери виявили шприци з залишками речовини коричневого кольору зі специфічним запахом, використані голки, пластикову пляшку “бульбулятор” та поліетиленовий пакет з подрібненою сумішшю рослинного походження.

Окрім цього, того ж дня правоохоронці провели обшук у ще одного мукачівця, у помешканні якого виявили порошкоподібну речовину, схожу на метамфетамін, та трубки.

Обидва мукачівці раніше судимі. Як пояснили вони правоохоронцям, ці наркотичні суміші вони тримали суто для власного вжитку. Проте звідки вони їх отримали, чіткої відповіді чоловіки не дали. Та слідство з'ясує, звідкіля наркотики і для чого вони їм потрібні: для себе чи для збуту.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення,придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучене зілля направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС області.

Нагадаємо любителям “кайфу”, що за зберігання наркотиків без мети збуту передбачено покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років, або позбавлення волі на той самий термін. Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Волинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ