Ірина Гармасій: "В Україні жінки є активними та повноправними учасницями громадської та політичної діяльності"

Ірина Гармасій: "В Україні жінки є активними та повноправними учасницями громадської та політичної діяльності"

17.10.14 17:05 0 707
13 жовтня 2014 року відбулася зустріч мажоритарного кандидата у народні депутати України у 70-му одномандатному виборчому окрузі свободівки Ірини Гармасій з виборцями селища міського типу Великий Березний.

На зустрічі, що проходила у центральній районній лікарні Великоберезнянщини, кандидат-свободівка коротко виклала свою виборчу програму, дізналася про проблеми медперсоналу та жителів району. Кандидат у депутати звернула увагу присутніх на "жіночий фактор" у парламентській кампанії: "Ми з Вами звикли, що в сучасному світі та, зокрема, в Україні жінки є активними та повноправними учасницями громадської та політичної діяльності. Водночас, в Україні й далі партійні лідери свідомо обмежують права жінок на участь в управлінні державою. До прикладу, в теперішньому складі Ради лише 8% депутатів – жінки. Не змінила цієї ганебної тенденції і нинішня виборча кампанія".

Також цього дня націоналістка зустрілася з колективом та батьками Великоберезнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де Ірина Гармасій передала в фонд школи книгу "Історія Закарпаття".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі пропонують ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ