В Івано-Франківській області сліди від взуття вивели оперативників на правопорушника

В Івано-Франківській області сліди від взуття вивели оперативників на правопорушника

17.10.14 08:55 0 842
9 жовтня в чергову частину Рожнятівського РВ УМВС зателефонував житель с.Верхній Струтин, Рожнятівського району і повідомив про зламані кимось двері до його новобудови. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Виявилось, що невідомий зловмисник викрав звідти різного будівельного обладнання та господарський інвентар на суму 1205 грн. Оперативно на місце події прибули начальник карного розшуку майор міліції Роман Гуцуляк та дільничний інспектор міліції капітан міліції Віталій Рибчак, який на даний час обслуговує вищевказаний населений пункт.

При огляді місця злочину правоохоронці зафіксували сліди взуття у будинку. Вони і привели їх до чоловіка, який у скоєному правопорушенні зізнався. Ним виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки житель с. Лопянка.

Підозрюваний у вчиненні кримінального правопорушення визнав себе винним повністю. Чоловік пояснив, що у недобудоване житло потрапив через відчинене вікно, а все викрадене просто вивіз тачкою, яка там і знаходилась.

Наразі зловмисник повернув все викрадене. Даний злочин слідство розглядає як тяжкий. Кримінальне законодавство передбачає покарання шляхом позбавлення волі терміном від 3 до 6 років. Даній особі оголошено про підозру за ст.185 ч.3 (крадіжка з проникненням у приміщення), обрано міри запобіжного заходу, а саме домашній арешт.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині наряд ДСО ...

КОМЕНТАРІ