У Львівській області у Стрию правоохоронці підбили підсумки роботи

У Львівській області у Стрию правоохоронці підбили підсумки роботи

17.10.14 12:44 0 774
Працівники Стрийського міського відділу міліції Головного управління МВС України у Львівській області підвели підсумки роботи за 9 місяців цього року.

У нараді взяли участь - куратор підрозділу, заступник начальника Управління громадської безпеки – начальник служби дільничних інспекторів міліції ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Віктор Катерина та особовий склад підрозділу.

Під час наради правоохоронці підвели підсумки оперативно-службової діяльності за 9 місяців поточного року, проаналізували усі плюси та мінуси зробленого. Зокрема йшлося про стан протидії злочинності, забезпечення правопорядку і громадської безпеки на території міста Стрия, Стрийського району та міста Моршин.

Так, упродовж року працівники міського відділу міліції забезпечили реєстрацію та оперативне реагування на 6690 заяв і повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. З них: 2213 - внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальні провадження, 4359 – розглянуто відповідно до положень Закону України «Про звернення громадян», за 117 заявами складено протоколи про адміністративні правопорушення. Слідчі міськвідділу міліції закінчили досудове розслідування у 1853 провадженнях, у тому числі – 289 кримінальних проваджень скерували до суду з обвинувальним актом. Зокрема, працівники міськвідділу міліції розкрили 16 грабежів, 3 розбійні напади, 75 крадіжок, 21 шахрайство, виявили 26 кримінальних правопорушень пов'язаних з незаконним обігом наркотиків тощо.

За 9 місяців цього року працівники міськвідділу міліції виявили 574 адміністративних правопорушень, забезпечили охорону громадського порядку під час 104 масових заходів, що проводились на території обслуговування, розшукали 11 злочинців, які ухилялися від слідства і суду, встановили місцезнаходження 3 безвісті зниклих осіб.

Особливу увагу під час наради куратор підрозділу звернув на питання, пов'язані з припиненням злочинної діяльності наркоторговців та профілактикою дитячої злочинності. Керівник служби дільничних інспекторів міліції закликав свівробітників кримінальної міліції у справах дітей та дільничних інспекторів міліції пильніше дивитися за підлітками, бути частими гостями у навчальних закладах, спілкуватися зі школярами та застерігати їх від вживання алкоголю та наркотиків.

Окремо Віктор Катерина акцентував увагу присутніх на важливості забезпечення громадського порядку під час передвиборчої кампанії та проведення виборів народних депутатів України, що відбудуться 26 жовтня цього року.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: на ...
Наступна новина: На Вінничині прокуратурою ...

КОМЕНТАРІ