Український католицький університет запрошує держуправлінців на навчання за програмою «Good Governance»

Український католицький університет запрошує держуправлінців на навчання за програмою «Good Governance»

17.10.14 11:52 0 694
У листопаді в Українському католицькому університеті стартує новий набір на програму «Good Governance: програма інноваційного підходу державного управління». Це друга трьохмодульна програма для держуправлінців національного та регіональних органів управління. Випускники першого набору «Good Governance» вже ефективно працюють у різноманітних державних структурах.

Навчання другої хвилі держуправлінців зосереджуватиметься на багатьох актуальних темах, таких як люстрація, лобіювання, а також вихованні лідерських навичок і пошуку нових ефективних рішень.

Як зазначають організатори, програма «Good Governance» («Ефективне управління») покликана підготувати нових управлінців, котрі матимуть інноваційне мислення, розумітимуть, як можна впроваджувати зміни в кризових сучасних умовах в державних органах і практикуватимуть етичні принципи та цінності на користь спільноти.

Серед тем, які вивчають учасники «Ефективного управління»: «Люстрація», «Адвокасі і лобіювання», «Інституційна організація державної влади», «Спільне управління», «Локальні та регіональні фінанси». Decision making Topics: «Лідерство і влада», «Управління змінами», «Переговори», «Навчання для дорослих» («Adult Learning»), «Релігія і суспільне життя».

До навчання запрошують службовців, представників бізнесу та громадських організацій, котрі вбачають свій професійний розвиток у сфері державного управління та місцевого самоврядування, а також бажають працювати над змінами системи державного управління.

Організатори також інформують, що викладачами програми будуть провідні експерти з України, Європи та США. Другий набір буде збільшено до 50 учасників, котрі за результатами співбесіди отримають стипендії, що частково покриють витратити на навчальні матеріали.

Щоб подати заявку на участь у програмі «Ефективне управління» потрібно заповнити онлайн форму, а також надіслати CV (резюме), відскановану копію диплому магістра (спеціаліста) та рекомендаційний лист на адресу ikoniev@lvbs.com.ua.

Кінцевий термін подачі заявок та супровідних листів до 27 жовтня.

Детальніше з умовами та термінами навчання можна ознайомитись на сайті УКУ: http://lvbs.com.ua/uk/good_governance.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ