У Львові навчатимуть волонтерів, як допомогти постраждалим у разі терористичних актів та в надзвичайних ситуаціях

У Львові навчатимуть волонтерів, як допомогти постраждалим у разі терористичних актів та в надзвичайних ситуаціях

17.10.14 15:54 0 725
16 жовтня на території стадіону «Скіф» у Львові відбудуться спеціалізовані навчання щодо того, як діяти у випадках масового ураження людей під час терористичних актів та надзвичайних ситуаціях. Початок – о 12:00.

Цей захід має на меті налагодити взаємодію волонтерських і громадських організацій та спеціалізованих служб цивільного захисту населення області, які залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і терористичних актів.

Навчання передбачає два етапи:

- на першому – волонтери (з-поміж громадян, що зголосилися) ознайомляться та отримають практичні навики з надання домедичної допомоги у випадку великої кількості потерпілих внаслідок надзвичайних ситуацій, зокрема, терористичних актів;

- на другому – відпрацьовуватимуть практичні конкретні дії волонтерів з надання домедичної допомоги в зоні ураження, у взаємодії із спеціалізованою медичною службою цивільного захисту, аварійно-рятувальними підрозділами ГУ ДСНС у Львівській області.

У процесі навчань головну увагу звертатимуть на злагодження дій волонтерів і фахівців, та правильність проведення ними домедичних і медичних маніпуляцій.

Всього заплановано, що участь у навчанні візьмуть майже 300 учасників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ