Від початку року до ОВС Львівщини надійшло 460 запитів на інформацію

Від початку року до ОВС Львівщини надійшло 460 запитів на інформацію

17.10.14 16:51 0 635
Від початку року до Головного управління МВС України у Львівській області надійшло 460 запитів на інформацію, із них: від громадян - 233, із Міністерства внутрішніх справ України - 19, від представників ЗМІ - 120, від юридичних осіб – 39 запитів, інших міністерств, відомств та органів виконавчої влади – 15, від об'єднань громадян без статусу юридичної особи – 34 запити.

На виконання вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації" в Головному управлінні міліції Львівщини проведено ряд практичних та організаційних заходів, спрямованих на покращення роботи із запитами на інформацію громадян, реагування та оперативність їх розгляду в підпорядкованих органах та підрозділах, із відповідальними працівниками структурних підрозділів.

При наданні відповідей по 257 запитах - інформацію задоволено, по 158 - запитах надано роз'яснення, два запити опрацьовується, 403 - розглянуто в п'ятиденний термін, за 53 запитами інформацію надано в термін до 48 годин.

Відповіді на усі запити були надані вчасно.

Варто зауважити, що особистий прийом громадян керівництвом ГУМВС України у Львівській області здійснюється щотижнево за графіком. Начальник Головного управління полковник міліції Дмитро Загарія приймає громадян щовівторка, з 11:00 до тих пір, доки не буде вирішено усіх питань, з якими звертаються громадяни.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ