У Львівській області майбутні слідчі привітали вихованців Родинного дому зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

У Львівській області майбутні слідчі привітали вихованців Родинного дому зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

17.10.14 14:30 0 689
14 жовтня у Родинному домі «Покрова» Української греко-католицької церкви – справжнє свято. Безліч гостей з України та закордону завітали сюди, аби привітати дітей та їхніх наставників зі святом Покрови Пресвятої Богородиці.

Варто відзначити, що урочисте відкриття Родинного дому відбулось 1 червня 2014 року. Напередодні відкриття, за ініціативи начальника факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства ЛьвДУВС полковника міліції Олексія Авраменка, курсанти добровільно погодились допомогти у благоустрої території закладу: вивозили сміття, облаштовували територію під майбутній сад, переносили речі дітей, меблі, а також будівельні матеріали. Відтоді, вони – завше бажані гості дитячого закладу. До того ж, частина дітей із підшефного факультетові будинку дитини № 1 у м. Львові зараз проживають саме тут.

Тож, у день відзначення Покрови, курсанти ЛьвДУВС разом з керівником факультету Олексієм Авраменком, його заступником Оксаною Бондарчук та начальником курсу Миколою Пацканом завітали до Родинного дому, аби привітати його мешканців зі святом та вручити такий очікуваний та потрібний у господарстві подарунок – пральну машину.

Не можливо передати наскільки щасливими були дітки побачити своїх давніх друзів. Разом зі своїми вихователями малеча виконала для своїх гостей пісню-подяку та запросила останніх до святкового столу.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині в рамках двох ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ