У Львівській області у Стрию за збут наркотиків затримано ще одного наркоділка

У Львівській області у Стрию за збут наркотиків затримано ще одного наркоділка

17.10.14 10:38 0 700
Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Стрийського міськвідділу міліції затримали 23-річного місцевого мешканця, який у місті Стрию налагодив власний «наркобізнес». За рішенням суду щодо зловмисника застосовано запобіжний захід – тримання під вартою.

Як встановлено, наркобізнесмен з потенційними «клієнтами» домовлявся про зустріч по телефону. Він реалізовував наркозалежним особам таблетки, які згідно висновку експерта містять наркотичний засіб – бупренорфін.

Задокументувавши у повному обсязі злочинну діяльність зловмисника, працівники міліції в порядку ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України його затримали. За рішенням суду щодо нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Цьогоріч це вже шосте затримання, яке провели співробітники сектору БНОН. Варто сказати, що всі ці затримання – це результат їхньої багатоденної роботи. Так, на початку цього року припинено злочинну діяльність 52-річного мешканця Стрия, який реалізовував наркотичні речовини у районі загальноосвітньої школи №10. Навесні затримано 20-річного стриянина, який збував наркотики у спальному мікрорайоні, у тому числі зафіксовано факти збуту наркотиків на території навчальних закладів. У липні взято під варту 28-річного молодика, який торгував наркотиками в спальному мікрорайоні, неподалік загальноосвітньої школи. Наступного місяця проведено затримання наркоділка, який реалізовував наркотики на вулицях міста, а також у закладах громадського харчування. Також у серпні працівники міськвідділу міліції з допомогою громадськості виявили факт збуту 28-річним мешканцем наркотичних засобів в одному з супермаркетів міста», - розповів т.в.о. начальника Стрийського міськвідділу міліції майор міліції Володимир Петрівський.

Наразі у кримінальних провадженнях, розпочатих за ознаками злочинів, передбачених частинами 1 та 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України триває досудове розслідування.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ