Керівник Державтоінспекції Львівщини спілкувався зі школярами

Керівник Державтоінспекції Львівщини спілкувався зі школярами

17.10.14 09:19 0 831
Керівник Державтоінспекції Львівщини Олександр Хутняк провів урок з безпеки дорожнього руху для львівських школярів. Полковник міліції спілкувався із учнями другого та сьомого класів та наголосив дітям: аби не потрапити у ДТП, слід завжди й усюди дотримуватися Правил дорожнього руху.

Начальник управління Державтоінспекції у Львівській області Олександр Хутняк завітав нині до львівської школи №42. Полковник міліції урочисто вручив подяку від ДАІ керівникові кращої команди юних інспекторів руху Львівщини Валентині Лисецькій.

«Щиро дякую за вашу творчу працю, за те, що вже не один десяток років навчаєте дітей Правилам дорожнього руху та докладаєте багато зусиль, аби школярі добре знали дорожню грамоту», - зазначив начальник ДАІ області, звертаючись до Валентини Анатоліївни.

Юні інспектори руху з 42-ї школи підготували для правоохоронця яскравий виступ на тему безпеки дорожнього руху, а після цього – керівник обласного управління ДАІ вирушив у навчальні класи.

Спершу полковник міліції спілкування з молодшими школярами. Дітки із цікавістю слухали розповідь правоохоронця та розпитували про роботу працівників ДАІ.

На згадку про зустріч учні отримали яскраві наліпки для щоденника із Правилами дорожнього руху.

Після цього Олександр Хутняк провів урок безпеки для учнів сьомого класу. Керівник ДАІ розмовляв із підлітками, як з дорослими, цікавився, чи вивчають вони Правила дорожнього руху і навіть влаштував для школярів невеличку вікторину із ПДР.

Насамкінець зустрічі начальник Державтоінспекції Львівщини висловив сподівання, що підлітки будуть завжди уважними й обережними на дорозі, дбатимуть про власну безпеку та стануть зразковими учасниками дорожнього руху.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Вінничині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ