Виборчі дільниці Чернігова готові до позачергових виборів 26 жовтня

Виборчі дільниці Чернігова готові до позачергових виборів 26 жовтня

17.10.14 14:48 0 702
16 жовтня заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров провів нараду з питань організаційного та матеріально-технічного забезпечення проведення у м. Чернігові позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року 2014 року.

Участь у заході взяли заступники голів районних у м. Чернігові Новозаводської та Деснянської рад, голова Окружної виборчої комісії, керівники структурних підрозділів міської ради.

Щодо основного питання наради про готовність виборчих дільниць до проведення виборів, зазначено, що списки виборців готові і найближчими днями розноситимуть запрошення. Також,кожна виборча дільниця забезпечена відповідними технічними, інформаційними, іншими матеріальними складовими для ефективної роботи з метою проведення виборів в м. Чернігові на належному законодавчому рівні.

Станіслав Віхров зауважив, що міська влада сприятиме забезпеченню нормальної роботи відповідних інфраструктур під час виборів: безперебійного постачання електроенергії, надійної роботи засобів зв'язку, засобів протипожежної безпеки та ін. Комунальні служби здійснюватимуть контроль за вчасним зняттям передвиборних агітаційних матеріалів. У день виборів за необхідністю додатково виділятиметься транспорт для забезпечення голосування на дому, чергуватимуть бригади швидкої допомоги.

Також було повідомлено, що переселенці з Донецької та Луганської областей можуть проголосувати за спрощеною процедурою, тобто за наявності паспорта.

Заступник міського голови особливо наголосив на важливості забезпечення високого рівня правопорядку під час проведення виборів з метою недопущення порушень виборчого законодавства для вільного і свідомого волевиявлення громадян.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Україні посилено ...

КОМЕНТАРІ