Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, який скоїв ДТП і з місця пригоди зник

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, який скоїв ДТП і з місця пригоди зник

17.10.14 13:35 0 701
Лише декілька годин знадобилось працівникам ДАІ Рівненщини, аби розшукати водія автомобіля, який підозрюється у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

16 жовтня, близько 1-ої години ночі, працівники відділення ДАІ з обслуговування Дубровицького району отримали повідомлення про те, що в селі Великі Озера Дубровицького району невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 42-річного пішохода, місцевого жителя.

Після скоєння наїзду невідомий водій з місця пригоди зник.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.

На розшук водія було орієнтовано весь особовий склад Дубровицького району та наряди ДАІ сусідніх районів, які у цей час несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху.

? Впродовж ночі нами проводились оперативно-розшукові заходи по встановленню винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди, ? розповідає начальник ВДАІ з обслуговування Дубровицького району підпорядкованого УМВС Олександр Калюш. ? О 6-ій годині ранку в селі Єльне Рокитнівського району нами було розшукано автомобіль «Опель Астра» та водія, 22-річного місцевого жителя, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні ДТП.

Автомобіль та водія працівниками Державтоінспекції було доставлено в Дубровицький райвідділ міліції.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч 2 ст 286 ККУ. Ведеться слідство.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські міліціонери ...
Наступна новина: До дисциплінарної ...

КОМЕНТАРІ