У Рівненській області у Дубно урочисто відкрили кімнату для відстрілу зброї

У Рівненській області у Дубно урочисто відкрили кімнату для відстрілу зброї

17.10.14 14:17 0 714
Відтепер понад дві тисячі власників зброї Дубенського, Млинівського, Радивилівського та Демидівського районів зможуть проводити відстріл гладкоствольної і нарізної мисливської зброї на місці.

Вчора на території Дубенського міського відділу міліції відбулося урочисте вікриття кімнтати для відстрілу зброї. Місцеві міліціонери власними силами та за підтримки керівництва Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС і громадськості за шість місяців облаштували спеціальне приміщення. На створення приміщення витратили понад 25 тисяч гривень.

— Кімната оснащена пристроєм для відстрілу нарізної зброї та пістолетів, всередині якого знаходиться спеціальна тканина – кевлар, для затримання швидкості польоту кулі, — розповів присутнім начальник сектору відділу техніко-криміналістичного забезпечення НДЕКЦ при УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Володимир Підвисоцький. — Наявне також віконце для проведення пострілів у спецкімнату для гладкоствольної зброї.

Відстріл буде проводитись в пеньки. За ними стіна обладнана спеціальною резиною товщиною понад п'ять сантиметрів, а за нею розміщені залізні щити для зупинки польоту кулі. Крім того, стіти спецкімтани обладнані цупкою фанерою для поглинання кульових снарядів та витяжкою для порохових газів.

— Я дуже радий, що місцева міліція зробила ще один крок на зустріч людям, — зазначив начальник Дубенського МВ підполковник міліції Леонід Михалко. — Відтепер отримувати дозволи та оформлювати документи на зброю стане простіше та швидше.

На урочисте вікриття завітали також єгері Українського товариства мисливців та рибалок, які першими відчують важливість та зручність даної спецкімнати. Вони подякували міліціонерам за співпрацю та побажали наснаги в роботі.

CЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ