У Рівненській області правоохоронці Костопільщини за добу розкрили вбивство на дискотеці

У Рівненській області правоохоронці Костопільщини за добу розкрили вбивство на дискотеці

17.10.14 11:23 0 809
14 жовтня цього року в селі Малий Стидень, що на Костопільщині святкували день села, або як кажуть у народі – престольний празник. Увечері молодь «підтягнулась» до клубу, на дискотеку. Усі були веселі і ніщо здавалося не передвіщало біди.

Але згодом, в приміщенні будинку культури виник раптовий конфлікт між двома односельцями. Під час конфлікту 22–річний Олексій*, навмисно наніс тілесні ушкодження, а саме: один удар в область грудної клітки та три удари в область спини ножем 22–річному Сергію*. Від отриманих травм останній помер на місці події до приїзду «карети швидкої» допомоги. Сам підозрюваний з місця події втік. Про дану подію повідомила сільський голова. На місце злочину виїхала слідчо–оперативна група.

– Завдяки вмілим організаторським здібностям мого першого заступника-начальника слідчого відділення Олега Твардовського, заступника – начальника кримінальної міліції Андрія Кушика та злагодженим діям працівників райвідділу, що брали участь у розкритті злочину, вдалось оперативно затримати підозрюваного, коментує начальник райвідділу Степан Рубель. – Відносно Олексія слідчими райвідділу порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу (Умисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді від 7 до 15 років позбавлення волі. Нині затриманий за підозрою у скоєнні злочину перебуває в ІТТ.

Наразі тривають слідчі дії. Безперечно робити висновки про першопричину злочину зарано. Проте уже відомо, що після вживання спиртного між чоловіками зав'язався конфлікт, який і призвів до летального наслідку.

Тепер затриманий дає покази слідчому.

* З етичних міркувань імена учасників змінено.

Тетяна Корольчук,

Костопільський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ