У Тернополі пропонують маркувати продукцію українських виробників

У Тернополі пропонують маркувати продукцію українських виробників

17.10.14 17:03 0 738
Управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів просить заклади торгівлі патріотично маркувати продукцію місцевих виробників для полегшення їх ідентифікації та популяризації серед споживачів.

Профільне управління зазначає, що у такий буремний час необхідно зосередитись на підтримці українських товаровиробників, яка вимагає комплексної та системної роботи. Патріотично налаштовані споживачі обирають продукцію українських виробників, і тому ми маємо унікальну можливість: народний патріотизм направити в конструктивне русло економічної політики. Українські споживачі – є єдиним надійним інвестором української економіки, тому залучення коштів українських споживачів є найбільш ефективним і малозатратним механізмом стимулювання розвитку виробництва в складних умовах сьогодення.

Тому, пропонує об’єднати зусилля та розпочати інформаційну компанію на підтримку патріотично налаштованих українських товаровиробників. Головним гаслом має стати «Маємо за честь виробляти Українське, пропонувати Українське та купувати Українське».

Також, звертаємо увагу керівників закладів торгівлі та побуту на рекомендацію щодо здійснення реалізації товарів російського виробництва з поміткою для покупця із зазначенням країни виробника та прапора Російської Федерації, відповідно до рішення міської ради.

Довідка: при виявленні фактів ігнорування маркування продукції російського виробництва в торговельній мережі міста повідомляти управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів за тел. 40-41-39, управління муніципальної поліції за тел. 40-41-68 та на гарячу лінію Тернопільської міської ради 15-80.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Гармасій: "В ...

КОМЕНТАРІ