Естафету пам'яті "Слава визволителям України" провели на Тернопільщині

Естафету пам'яті "Слава визволителям України" провели на Тернопільщині

17.10.14 10:46 0 714
16 жовтня 2014 року у м.Заліщики на мості через річку Дністер відбулася урочиста зустріч делегацій Тернопільської та Чернівецької областей з проведення Всеукраїнської естафети пам'яті "Слава визволителям України".

Урочиста передача Естафети від Тернопільської області штандарту І Українського фронту, гільзу і Книгу пам'яті Естафети з нагоди 70 річчя визволення України від фашистських загарбників делегації Чернівецькій області відбулась біля пам'ятника воїнам-односельчанам с. Звинячин, Заставнівського району, Чернівецької області. У ній взяли участь представники ветеранських організацій двох областей, учнівська молодь та мешканці населеного пункту.

Представники делегацій двох областей поклали квіти та вінки до пам'ятників загиблим у Великій Вітчизняній війні та Героям «Форсування Дністра».

Делегацію Тернопільської області представляли голова обласної організації ветеранів України, полковник у відставці О.Голуб, перший заступник голови РДА Р.Краснюк, міський голова м.Заліщики В.Бенев'ят, голова районної організації спілки ветеранів В.Джумага, керуючий справами районної ради В.Кулачковський, представники організації ветеранів області та району.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові флеш-мобом ...
Наступна новина: У Луцьку відбулася ...

КОМЕНТАРІ