Міліцейська профспілка Тернопільщини опікується пораненими бійцями АТО

Міліцейська профспілка Тернопільщини опікується пораненими бійцями АТО

17.10.14 12:41 0 738
П'ятьох поранених міліціонерів, які проходять лікування у відомчій лікарні, відвідали голова обласної профспілки атестованих працівників ОВС Ярослав Романюк та керівник управління кадрового забезпечення УМВС Василь Крайник. Вони поспілкувалися з бійцями, поцікавилися їхніми потребами та вручили матеріальну допомогу.

З самого початку буремних подій на сході обласна профспілка атестованих працівників ОВС активно допомагає правоохоронцям, які перебувають в зоні АТО.

За її сприяння бійцям придбали снайперське обладнання, форму, захисну амуніцію та усе необхідне. Загальна сума матеріальної допомоги, яку надала профспілка нашим захисникам, складає 37 тисяч гривень. Профспілка не лише фінансово підтримує правоохоронців, а й турбується про їх соціальний захист.

голова обласної міліцейської профспілки Ярослав Романюк відвідав міліціонерів, які були поранені внаслідок мінометного обстрілу блок-посту біля міста Попасна, що на Луганщині. Наразі хлопці почувають себе краще і починають потрохи одужувати.

Ярослав Антонович подякував міліціонерам за мужність та героїзм, поцікавився, в яких умовах вони лікуються та чи забезпечені усім необхідним.

Голова профспілки вручив кожному бійцеві грошову допомогу.

– Для поранених дуже важлива увага та підтримка, – переконаний керівник обласної міліцейської профспілки, – це допоможе їм швидше відновитися як фізично, так і морально. Міліцейська профспілка і надалі буде опікуватися правоохоронцями, які ризикуючи власним здоров'ям та життям, захищають нашу державу і кожного з нас.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: на ...

КОМЕНТАРІ