Торговця марихуаною тернопільські міліціонери "взяли" на гарячому

Торговця марихуаною тернопільські міліціонери "взяли" на гарячому

17.10.14 14:52 0 724
29-річний житель обласного центру сам зловживав дурманом й іншим за гроші постачав згортки із зіллям. Незаконний бізнес викрили та припинили оперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ.

Бажання жити на широку ногу, ніколи собі ні у чому не відмовляти стало девізом для 29-річного тернополянина. Що такий спосіб життя вимагає чималих коштів, молодий чоловік добре знав. Проте працевлаштовуватись і чесно заробляти на прожиття не поспішав. Вирішив розбагатіти, продаючи наркотики.

Як розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Володимир Строїч, в поле зору правоохоронців тернополянин потрапив два місяці тому. Відтоді міліціонери задокументували декілька фактів збуту ним наркотичного засобу марихуана.

Правоохоронці встановлюють, де тернополянин брав наркосировину. Проте відомо, що готове зілля молодик фасував у згортки. Дурман реалізовував у розважальних закладах. Клієнтів не бракувало. За один пакуночок з п'ятьма грамами марихуани брав від 150 до 200 гривень.

Розкошувати і далі на кошти, отримані від незаконної торгівлі наркотиками, тернополянину завадили міліціонери. Молодого чоловіка взяли «на гарячому» під час продажу.

Відносно тернополянина розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання збут наркотичних засобів, психотропних речовин. За такі дії законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцьк - взірець для ...

КОМЕНТАРІ