У Тернополі стартувала “Студентська доба»

У Тернополі стартувала “Студентська доба»

17.10.14 13:44 0 742
«Молодь обирає майбутнє» – під таким гаслом відбувається ця студентська акція, яка проходить під патронатом голів обласної ради Василя Хомінця та міської ради Сергія Надала і за підтримки директора комунальної установи обласної ради «Тернопільського обласного молодіжного методичного центру» Володимира Демчишина. Під час «Студентської доби» молодь проведе інтелектуальні ігри, відбудуться дискусії з владою та представниками бізнесу, мозкові штурми та напрацювання нових проектів.

Вітаючи студентство, голова обласної ради наголосив: «Переконаний, що така молодіжна ініціатива є надзвичайно потрібною та важливою. Студенти завжди були активними. Згадаймо революцію на граніті, євромайдани та революцію Гідності. Молодіжне завзяття вкрай необхідне нашій державі і для розвитку економіки, науки, громадянського суспільства, покращення управління кожним містом чи селом. Для цього необхідна свіжа думка, цікаві ідеї та проекти, що, без сумніву, мають студенти. Власне, «Студентська доба» це показала, адже у такий альтернативний, цікавий спосіб ви відзначаєте День українського студента. Бажаю вам жвавих дискусій, нових ініціатив та реалізації усіх планів».

Цьогоріч до «Студентської доби» долучилися і студенти комунальних навчальних закладів обласної ради із районів Тернопільщини. Обласна рада надала для проведення цього заходу повну організаційну та матеріальну підтримку.

«Студентська доба» триватиме 24 години без перерви на сон – з 11.00 16 жовтня до 11.00 17 жовтня.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 99 % соціальних закладів ...
Наступна новина: «Форум видавців» у Львові ...

КОМЕНТАРІ