Житомирщина: 18.10. втретє вогнеборці пропонують дітлахам спробувати себе у якості рятувальника під час акції «Місто професій»

Житомирщина: 18.10. втретє вогнеборці пропонують дітлахам спробувати себе у якості рятувальника під час акції «Місто професій»

17.10.14 08:07 0 702
В рамках Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності влаштуватись на роботу до надзвичайників, отримати заробітну плату та витратити її на солодощі – матимуть змогу учні Україно-італійської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів «Всесвіт».

Житомирські рятувальники вже втретє підтримують ініціативу компанії «Українські джерела» та приймають участь у проведенні для дітлахів акції «Місто професій». На майданчиках вогнеборців кожен матиме змогу спробувати себе у ролі пожежного, приміряти бойовий одяг вогнеборців, оглянути пожежно-рятувальну техніку та спорядження. Родзинкою для маленьких учасників стане пожежна естафети, де буде можливість порівнятися своїми силами із суперником, подолавши випробування справжніх рятувальників.

Захід відбудеться 18 жовтня о 12:00 на території Україно-італійської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів «Всесвіт», що за адресою м. Житомир, вул. Корабельна, 10.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Житомира із зони АТО ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ