В Житомирській області у рамках Місячника знать дітьми правил безпеки життєдіяльності, рятувальники провели екскурсію для школярів до аварійно-рятувальної частини

В Житомирській області у рамках Місячника знать дітьми правил безпеки життєдіяльності, рятувальники провели екскурсію для школярів до аварійно-рятувальної частини

17.10.14 10:49 0 652
16 жовтня у рамках Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності, працівники Управління ДСНС Житомирщини вперше провели для 4-класників Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 екскурсію в пожежно-рятувальній частині. Бійці ДСНС продемонстрували школярам обладнання пожежного автомобіля: драбину, пожежні рукави, стволи, засоби індивідуального захисту, спецзасоби, а також спецодяг. Рятувальники розповіли маленьким гостям, як правильно цим користуватися і де це все застосовується. В свою чергу дітвора мала змогу відчути себе справжніми рятувальниками. Кожен охочий міг приміряти рятувальне спорядження і навіть посидіти в середині справжнього пожежного автомобіля.

-Діти – це наше майбутнє. – розповідає начальник частини спеціального призначення аварійно-рятувального загону Олег Пилипчук. – Але нажаль за статистикою з початку року загинуло близько 17 дітей. Часто батьки залишають їх без нагляду, а малюки незнаючи чим себе побавити, беруть до рук сірники.

Чоловік розповів школярам про те, що йому довелось побачити за час роботи рятувальником. Ніхто навіть не помітив як швидко минув час. І чим довше гості перебували з рятувальниками, тим менше їм хотілось повертатися додому.

По закінченню заходу учні висловили щирі слова вдячності за таку насичену та цікаву програму, на що надзвичайники запросили всіх відвідати частину наступного разу, де завжди раді новим-старим гостям.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині працівники ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ