Прокуратура Луцького району в суді захистила пенсіонера, якому банк не повертав вкладені кошти

Прокуратура Луцького району в суді захистила пенсіонера, якому банк не повертав вкладені кошти

17.10.14 11:59 0 676
До прокуратури Луцького району звернувся інвалід ІІ групи, якому ПАТ «Відкритий Акціонерний Банк» не повертав майже 15 тис. доларів США вкладених чоловіком коштів.

Провівши перевірку, прокурори з'ясували, що між пенсіонером та відділенням банку було укладено договір строкового банківського вкладу. По закінченню терміну вкладу чоловік подав до банку письмову заяву, за якою цей договір було розірвано, а суму вкладу з нарахованими відсотками чомусь не повернуто вкладнику на його вимогу, а переведено на поточний іменний рахунок.

Згодом пенсіонер більше десятка разів звертався до банку з проханням повернути йому гроші, проте фінустанова повернула лише незначну їх частину.

Враховуючи те, що чоловік є пенсіонером та неспроможний через стан здоров’я самостійно захистити свої порушені майнові права, прокуратурою району було подано в його інтересах позовну заяву про стягнення з банку усіх вкладених ним коштів.

Рішенням Луцького міськрайонного суду позов прокурора було задоволено в повному обсязі. Банк зобов’язано повернути пенсіонеру усю суму вкладу разом із нарахованими відсотками - понад 165 тис. грн.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині перший ...
Наступна новина: Закарпаття: на Берегівщині ...

КОМЕНТАРІ