Вінничина: організація прийому громадян у прокуратурі області

Вінничина: організація прийому громадян у прокуратурі області

17.10.14 17:38 0 700
У зв’язку з великою кількістю запитань від громадян з приводу особистого прийому очільником прокуратури начальник відділу з питань розгляду листів та прийому громадян прокуратури області Віта Вакар роз’яснила, що прокурор області В'ячеслав Соколовий здійснює прийом громадян щовівторка з 10 до 13 години. Попередній запис проводиться працівниками вищезгаданого відділу у кімнаті № 120, що знаходиться на першому поверсі адміністративного приміщення прокуратури області.

При цьому, Віта Вакар підкреслила на необхідності мати при собі письмове звернення, оформлене відповідно до вимог ст. 5 Закону України «Про звернення громадян», та відповідь на попереднє звернення за підписом заступника прокурора області, якщо у задоволенні вимог заявника відмовлено.

Заступники прокурора області здійснюють особистий прийом громадян при повторному їх зверненні у разі незгоди з прийнятим рішенням керівниками прокуратур районного рівня та структурних підрозділів апарату прокуратури області.

Графік прийому громадян керівництвом прокуратури області розміщений на стенді при вході в прокуратуру та на офіційному сайті прокуратури області у рубриці «Приймальня громадян». Попередній запис не потрібний.

Довідково: цьогоріч на особистому прийомі в органах прокуратури області прийнято понад 5,5 тис громадян. Загалом прокурорсько-слідчими працівниками було вирішено майже 11 тис скарг.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові відбудуться ...

КОМЕНТАРІ