Буковинська міліція звертається до батьків: уважніше стежте за своїми дітьми!

Буковинська міліція звертається до батьків: уважніше стежте за своїми дітьми!

18.10.14 14:46 0 746
Нещасний випадок стався в сім'ї чернівчан. Співробітникам Шевченківського райвідділу надійшло повідомлення від лікарів про смерть 2-річної дитини.

Сталося лихо ввечері. Молодший син буковинців застудився, а тому до садочка батьки його не відвели. Залишивши наглядати за малим бабусю, мати з батьком поїхали на роботу. В день зі школи повернулась старша, 10-річна сестра хлопчика. Бабуся сказала онуці, аби вона наглядала за братом та також пішла на роботу.

Ввечері сестра малого зателефонувала матері, повідомивши, що на брата впав телевізор. Матір хлопчика одразу ж викликала «швидку» та виїхала до дітей. Дитину було доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги з діагнозом відкрита черепно–мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеня та набряк.

Хлопчик помер в реанімаційному відділенні лікарні від вказаних травм, несумісних з життям. Тіло дитини було направлено на судово-медичну експертизу. Інформація про даний випадок зареєстрована в журналі єдиного обліку, за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині проходить ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ