Повідомлення про замінування залізничного вокзалу у Чернівцях не підтвердилося ,

Повідомлення про замінування залізничного вокзалу у Чернівцях не підтвердилося ,

18.10.14 13:37 0 676
Ми вже повідомляли, що 17 жовтня о 13.50 надійшло анонімне повідомлення про те, що залізничний вокзал в обласному центрі заміновано. На місце виклику одразу ж виїхали міліціонери, працівники УДСНС та УСБУ. Також було присутнє керівництво правоохоронних органів Буковини та особисто начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, спеціалісти аварійних служб, а також службові собаки. Фахівці обстежили залізничний вокзал, але жодних вибухових речовин чи пристроїв не знайшли.

Правоохоронці вживають всіх необхідних заходів для встановлення особи, яка повідомила про наявність вибухівки на залізничному вокзалі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). За свої дії телефонний жартівник може опинитися за гратами на строк до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Гармасій: "Ми ...

КОМЕНТАРІ