Зухвалий зловмисник, котрий з ножем накинувся на буковинця, перебуває під домашнім арештом

Зухвалий зловмисник, котрий з ножем накинувся на буковинця, перебуває під домашнім арештом

18.10.14 12:26 0 724
22-річний мешканець Івано-Франківської області, аби дістатися додому, «провернув справу» мало не за голлівудським сценарієм.

Молодик зібрався на вихідних їхати додому. Однак, на автобус квиток не купив, а підійшов до водіїв, котрі «таксували» неподалік автовокзалу у Чернівцях. Один із них погодився відвести хлопця до міста Вашківців Вижницького району за 150 гривень. Пасажир погодився та сів у авто. Однак, на водія чекав неприємний сюрприз.

Дорогою молодик попросив чоловіка зупинитися. Далі несподівано витягнув із кишені ножа та почав погрожувати переляканому водію. Останній злякався та втік. А пасажир сів за кермо та поїхав далі. Автомобіль він залишив у Вижниці, звідти викрав гроші та мобільний телефон. ЯК виявилося, у нього просто не було грошей на поїздку.

Співробітники Вижницького райвідділу УМВС України в Чернівецькій області вжили ряд необхідних оперативно-розшукових заходів і викрили зловмисника. Відомо, що він раніше не судимий. Вкрадене добро правоохоронці повернули потерпілому.

А 22-річному зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 269 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою або поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо вони завдали великої матеріальної шкоди) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті - позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Суд обрав молодику міру запобіжного заходу у вигляді арешту.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: СБУ закликала ОБСЄ не ...
Наступна новина: «Наш друг – безпечний ...

КОМЕНТАРІ