В УМВС відбулась підсумкова колегія за результатами діяльності вінницької міліції

В УМВС відбулась підсумкова колегія за результатами діяльності вінницької міліції

18.10.14 08:04 0 677
В обласному управлінні внутрішніх справ відбулась розширена колегія за підсумками оперативно-службової діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ за дев'ять місяців поточного року. Засідання відбулося за участі губернатора Вінниччини Анатолія Олійника та прокурора області В'ячеслава Соколового.

В ході колегії було обговорено питання підвищення ефективності роботи органів досудового слідства та шляхи удосконалення їх взаємодії з оперативними підрозділами під час розкриття та розслідування кримінальних правопорушень, про заходи з організації охорони громадського порядку, недопущення порушень виборчого законодавства під час підготовки та проведення виборів народних депутатів України.

Начальник УМВС полковник міліції Ігор Моренець акцентував увагу підлеглих на пріоритетних напрямках діяльності міліції – боротьбі з хабарництвом, корупцією, правопорушеннями в бюджетній сфері, службовими злочинами. Очільник вінницької міліції підкреслив, що без докорінної зміни ставлення громадян до правоохоронців, неможливо здійснити якісні зміни в боротьбі зі злочинністю. Відтак, головним критерієм оцінки міліції є рівень довіри людей.

Голова облдержадміністрації Анатолій Олійник подякував вінницьким міліціонерам, які самовіддано виконують професійний обов'язок в зоні проведення АТО та забезпечують належний правопорядок в області.

Губернатор Вінниччини підкреслив, що без реформи правоохоронних органів немає перспектив у побудові правової держави.

- Нам потрібно очиститися від негативних моментів, попри складнощі шньої ситуації в державі в умовах внутрішніх і зовнішніх небезпек. Суспільство має навчитися жити по закону. Іншого шляху немає, - зазначив Анатолій Олійник.

Ігор Моренець, підсумовуючи колегію, сказав, що вжитими зусиллями правоохоронцям вдалося утpимувати кpимiногенну ситуацiю пiд контpолем, не допустити непеpедбачуваного пеpебiгу подiй, ускладнень опеpативної обстановки. Керівник УМВС зазначив, що у вінницької міліції достатньо сил та засобів, аби і надалі забезпечувати належний правопорядок, в тому числі, під час проведення позачергових виборів народних депутатів України.

СЗГ УМВС України

У Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ