Богдан Грома: "Віра та молитви наших рідних допомогли нам повернутися зі Сходу без втрат"

Богдан Грома: "Віра та молитви наших рідних допомогли нам повернутися зі Сходу без втрат"

18.10.14 09:31 0 702
Керівництво міліції Вінниччини подякувало батькам працівників ДАІ, які повернулися з зони проведення антитерористичної операції, де несли службу на блокпостах, супроводжували бойову техніку та спостережну місію ОБСЄ на Сході Україні. Чотири рази вінницьким державтоінспекторам довелося побувати за лінією вогню та особисто відчути ставлення людей, які вважають їх чужинцями на рідній землі.

Начальник міліції Вінниччини Ігор Моренець розпочав підсумкову колегію з приємної місії. В присутності керівництва області, міськрайвідділів та керівників структурних підрозділів міліції Ігор Моренець подякував інспекторам Державтоінспекції, які місяць несли службу на сході країни, мужньо виконали свій обов'язок перед державою і народом України та без втрат повернулися додому.

- Нелегке, але почесне випробування, ви пройшли чесно та гідно. Проявивши витримку та мужність достойну наслідування, довели, що є справжніми патріотами своєї держави, захисниками вітчизни, надійними товаришами. Хочу подякувати вашим батькам, що виховали таких синів Вітчизни, які гідно несуть звання правоохоронців в бойових умовах, - з таким словами звернувся до інспекторів ДАІ керівник обласної міліції полковник Ігор Моренець та вручив подяки для їх батьків.

- З перших днів на Сході ми потрапили під обстріли. Було важко, але ми підтримували один одного та усіляко допомагали, - розповідає командир загону вінницьких держінспекторів Олександр Хоменко. - Обслуговували блокпости поблизу міст Дебальцево та Попасна, супроводжували бойову техніку від Дебальцево до Славянська та спостерігачів від ОБСЄ. За добре ставлення до нас, допомогу та розуміння, хочу подякувати місцевим жителям, які з нетерпінням чекають миру на рідній землі.

Інспектор взводу роти ДПС Богдан Грома, який супроводжував російського генерала зі спільної наглядової місії та не раз побував за лінією вогню, каже, що вражений думками земляків-українців, які перейшли на бік сепаратистів і вважають себе росіянами, а нас - ворогами.

- На Сході відчуваєш себе, як у іншому світі. Там дуже швидко змінюються людські цінності, починаєш цінувати кожну мить життя, - каже Богдан Грома. – Не залишають думки про рідних, батьків, віра та підтримка яких допомогли нам повернутися зі Сходу без втрат.

15 міліціонерів, які місяць, ризикуючи власним життям, охороняли блок-пости у гарячих точках країни, супроводжували бойову техніку, місію ОБСЄ в Україні та не раз потрапляли під обстріли, приступили до виконання службових обов'язків у мирних умовах на дорогах Вінниччини.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку тетяна Гнатів ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ