«Нейчервотч» підпише угоду із Луцьком цього місяця

«Нейчервотч» підпише угоду із Луцьком цього місяця

18.10.14 17:22 0 685
Директор КП «Ласка» Богдана Новарчук протягом року налагоджує контакти із англійською організацією «Нейчервотч». Після представлення керівником комунального підприємства в Туреччині найкращого проекту щодо безпритульних тварин, англійці вирушили до Луцька. Нагадаємо, що нещодавно для КП «Ласка» цією організацією було передано обладнання для відлову тварин: петлі та сачки.

Наступного тижня представниця Джені Руд прилітає до Луцька аби підписати угоду про співпрацю між «Нейчервотч» (NATUREWATCH FOUNDATION) та Луцькою міською радою у сфері поводження з домашніми та безпритульними тваринами у місті Луцьку.

Джені пробуде у місті кілька днів для вивчення роботи КП «Ласка» і для ознайомлення з його основними потребами. В подальшому допомагатиме КП «Ласка» при умові, якщо місто підтримує програми гуманного поводження із тваринами та забезпечує заробітною платою працівників підприємства з міського бюджету. Інші потреби «Нейчервотч» допоможе зреалізувати. Проте якщо КП «Ласка» не матиме працівників, які забезпечують відлов та догляд за тваринами, про гуманність у місті не може бути і мови, значить тварин просто знищують – переконані англійці. «Нейчервотч» впевнене - місто зобов'язане взяти на себе основні витрати по утриманню КП такого типу, адже безпритульні тварини це соціальна проблема і до неї потрібно ставитись дуже серйозно, а у свою чергу англійська організація протягом 2015 року буде допомагати рекомендаціями та фінансово місту для зменшення кількості тварин гуманним методами.

КП “Ласка”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підопічні Львівського ...
Наступна новина: Вінницька пенсіонерка ...

КОМЕНТАРІ