В Луцьку тетяна Гнатів отримала міжнародний Сертифікат експерта з питань культурної політики

В Луцьку тетяна Гнатів отримала міжнародний Сертифікат експерта з питань культурної політики

18.10.14 09:30 0 681
Начальник управління культури Тетяна Гнатів взяла участь у заключному воркшопі з обміну досвідом в сфері культурної політики «Інструменти і підходи до імплементації реформ культурної політики», що цього разу відбувся у Білорусі в рамках програми Східного партнерства «Культура».

Представники державного і громадського секторів культури з Молдови, Білорусі, Грузії, Азербайджану, Вірменії, України розглянули регіональні стратегії розвитку культури та на основі кейсів країн Східного партнерства і досвіду учасників воркшопу розробили тестові сценарії для стратегій щодо альтернативного фінансування культури, маркетингу культурних продуктів та послуг, децентралізації культури й розвитку креативних міст.

Тетяна Гнатів також взяла участь в інтенсивних тренінгах з розробки стратегії креативного міста та створення умов для культурних і творчих індустрій.

Учасники воркшопу мали можливість ознайомитися з культурою та культурною політикою Білорусі. Зокрема, побували в музях історії Білорусі та Великої Вітчизняної війни, відвідали виставки та галереї, взяли участь у відкритті фестивалю “Місяць фотографії у Мінську”, а також вивчили досвід маркетингу культурних продуктів та послуг на прикладі Мірського замку.

Координаторами воркшопу та головними консультантами виступали експерти з питань культурної політики і практикуючі спеціалісти з країн Євросоюзу. За результатами навчання Тетяна Гнатів отримала міжнародний Сертифікат експерта з питань культурної політики.

Управління культури міської ради (720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Богдан Грома: "Віра та ...

КОМЕНТАРІ