В Луцьку зустріч випускників ЗНЗ з викладачами польських ВУЗів

В Луцьку зустріч випускників ЗНЗ з викладачами польських ВУЗів

18.10.14 13:05 0 727
На ринку освітніх послуг існує конкуренція між державними та приватними освітніми закладами. Якість надання освітніх послуг повинна відповідати потребам замовників. Крім цього, при виборі навчального закладу випускники ЗНЗ і їх батьки враховують організацію побуту, дозвілля, фінансову підтримку, можливість стажування, змогу брати участь у міжнародних конференціях, «літніх школах» тощо.

Про це йшла мова на профорієнтаційних зустрічах 13-14 жовтня 2014 представників ВНЗ м. Любліна (Польща) із випускниками ЗНЗ м. Луцька на базі гімназії № 4 імені Модеста Левицького та ЗОШ № 23.

Варто зазначити, що Польща є не тільки стратегічним сусідом України, але і важливим партнером у наданні освіти європейського рівня. Учні мали можливість розширити сферу уявлення про вищі навчальні заклади Польщі, міжнародний потенціал польських ВНЗ, професії, рівні підготовки фахівців, умови вступу до вищих навчальних закладів. Також старшокласники мали можливість поспілкуватися польською мовою у неформальному середовищі.

Учням запропоновано буклети, брошури та інші інформаційно-презентаційні матеріали.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ