У Волинській області рятувальники ДСНС долучилися до медико-волонтерських навчань (фото, відео)

У Волинській області рятувальники ДСНС долучилися до медико-волонтерських навчань (фото, відео)

18.10.14 11:19 0 603
17 жовтня на базі навчально-методичного центру федерації профспілок Волинської області, що у Луцьку на проспекті Відродження, 24, відбулися медично-волонтерські навчання з відпрацювання дій у випадку масового ураження людей під час терористичних актів.

У заході взяли участь представники влади, управління охорони здоров’я, Управління МВС в області, Управління ДСНС в області, обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, міської організації Товариства Червоного Хреста України, Луцького базового медичного коледжу. Основною метою навчань було відпрацювання першочергових дій, взаємодії й координації служб, відомств під час надання першої медичної та екстреної допомоги у випадку масового ураження людей.

Важливим елементом навчань є ознайомлення представників підприємств, установ, громадських, волонтерських та молодіжних організацій з навчальними програмами щодо надання першої медичної допомоги (само-, взаємодопомоги) потерпілим у випадках масових уражень.

Після умовного терористичного акту відбувся майстер-клас для представників закладів освіти, тренерів спортивних шкіл, громадських організацій, на якому продемонстрували різні види медичної допомоги при травмах, опіках, обмороках, переломах, кровотечах, стресових ситуаціях тощо.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ